Серпнева конференція працівників освітньої галузі Вільховецької ОТГ

  • 488

Традиційно старт кожному новому навчальному року дають серпневі зустрічі освітян. Конференція освітян – це щорічна зустріч педагогів, яка в урочистій формі підсумовує пророблену роботу за минулий навчальний і окреслює пріоритетні завдання на наступний період. Цього року святкова зустріч відбулася 29 серпня 2017 року.  

Перед  адміністративною будівлею громади була розміщена виставка декоративно-ужиткового напрямку учнівських робіт освітніх закладів ОТГ.

 

В роботі конференції взяли участь педагогічні працівники з усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних  навчальних закладів ОТГ. На конференції був присутній голова Вільховецької об’єднаної територіальної громади Цірик М.М.

З доповіддю «Про підсумки роботи освітньої галузі Вільховецької ОТГ у 2016–2017 навчальному році та основні завдання на 2017–2018 навчальний рік» виступив начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Габор М.М.

В обговоренні доповіді взяли участь Решетар І.Д  – директор Добрянської ЗОШ І–ІІІ ст., Шваб Н.М. – заступник директора з НВР Раківської ЗОШ І–ІІ ст., Бенца Г.І. – керівник МО учителів початкових класів та ГПД, Шафар О.В. – керівник МО учителів української мови та літератури, Баняс О.А. – керівник МО учителів математики, фізики, інформатики, Чонка Т.В. – заступник директора з ВР Вільховецько-Лазівської ЗОШ І–ІІІ ст.